Leave In regeneratori

Leave In regeneratori idealni su za pružanje dodatne intenzivne hidratizacije, obnove i zaštite kose od negativnih vanjskih faktora. Ovi regeneratori jednostavni su za nanošenje te nije potrebno ispiranje.
SHOW FILTERS

Cijena

Brend

Prikazuje se svih 15 rezultata

Kolekcija Leave In regeneratora

Leave In regeneratori su tajni sastojak za postizanje zdrave, sjajne i lako oblikovane kose. Leave-In regeneratora pružaju dodatnu njegu i zaštitu tijekom cijelog dana, te nije potrebno ispiranje. Ovi proizvodi su dizajnirani da kosi pružaju intenzivnu hidrataciju, obnovu i zaštitu od negativnih vanjskih faktora.

Korištenje Leave-In regeneratora je jednostavno – nanesite proizvod na čistu i ručnikom osušenu kosu i ostavite ga da djeluje.

Ovi proizvodi ne opterećuju kosu, već je čine lakšom za oblikovanje i češljanje. Također pružaju dodatni sloj zaštite od toplinske obrade, UV zračenja i drugih potencijalnih štetnika.

Leave-In regeneratori sadrže hranjive sastojke poput arganovog ulja, keratina, vitamina i prirodnih ekstrakata koji duboko prodiru u kosu, pružajući joj hidrataciju i obnovu.