Maske za kosu

Maske za kosu su duboko hranjivi proizvodi koji se koriste kako bi se poboljšalo zdravlje, hidratacija i izgled kose. Maske pružaju intenzivnu njegu, obnavljajući suhu, oštećenu ili beživotnu kosu i često sadrže bogate sastojke poput ulja, proteina i vitamina.
SHOW FILTERS

Cijena

Filtriraj po kategoriji

Vrsta učinka

Brend

Ocjene

Prikazujemo 1–32 od 95 rezultata

Otkrijte revolucionarnu promjenu koju naše maske za kosu mogu donijeti vašoj kosi.

Razvijene s ekspertizom i pažnjom, naše maske za kosu pružaju intenzivnu njegu koja doseže svaku vlas, obnavljajući njen prirodni sjaj i vitalitet.

Svaka maska za kosu iz naše ponude osmišljena je da ciljano djeluje na specifične probleme kose, bilo da je riječ o suhoći, oštećenjima ili gubitku volumena.

Pitanja i odgovori

Kako odabrati najbolju masku za kosu?

Ukoliko imate suhu ili oštećenu kosu, tražite maske koje su obogaćene hidratantnim sastojcima poput arganovog ulja ili makadamije.

Za tanku ili beživotnu kosu preferirajte maske koje pružaju volumen, poput onih s proteinima ili kolagenom, a ukoliko imate obojanu kosu, birajte maske koje su formulirane za očuvanje boje i sjaja.

Kako se koriste maske za kosu?

Korištenje maska za kosu je individualno za svaki proizvod te je potrebno pročitati uputstva maske koje koristite.

Generalno, kada koristite maske za kosu, prvo operite kosu šamponom i lagano je osušite ručnikom te zatim nanesite masku ravnomjerno duž cijele kose, izbjegavajući vlasište ako je maska teža ili sadrži masne sastojke.

Ostavite masku da djeluje prema uputama na proizvodu.

Koliko često koristiti masku za kosu?

Koliko često koristiti masku za kosu ovisi o stanju vaše kose. Općenito, preporučuje se korištenje maske jednom do dva puta tjedno za održavanje zdrave kose. Međutim, ako je vaša kosa posebno suha, oštećena ili obojena, možda ćete htjeti koristiti masku češće, otprilike tri puta tjedno.

Koje vrste maska za kosu postoje?

Postoje različite vrste maski za kosu, a neke od najčešćih uključuju hidratantne maske, maske za volumen, maske za obnavljanje i regeneraciju oštećene kose, maske za sjaj i očuvanje boje, kao i maske za kontrolu kovrča ili ravnanje kose.