Pegle za kosu

Profesionalne pegle za kosu su alati za oblikovanje kose koji se koriste za ravnanje ili kovrčanje kose. Profesionalne pegle se razlikuju od običnih pegla po tome što su obično izrađene od kvalitetnijih materijala, imaju naprednije tehnološke značajke i pružaju bolje rezultate.
SHOW FILTERS

Cijena

Filtriraj po kategoriji

Brend

Ocjene

Prikazuje se svih 22 rezultata

Pegle za kosu su neophodan alat u arsenalu svakog ljubitelja ljepote, pružajući vam mogućnost da stvorite različite frizure, od ravnih i glatkih do valovitih i kovrčavih s lakoćom i profesionalnim rezultatima.

Istražite kolekciju visokokvalitetnih, nagrađivanih uređaja za ravnanje kose od poznatih proizvođača kao što su HH Simonsen, Gamma Piu i Diva Professional.

Nudimo razne vrste pegli kao što su pegle s titanijskim i keramičkim pločama, pegle za kosu na paru te razne 2 u 1 pegle za izradu kovrča i ravnanje kose.

Pitanja i odgovori

Kako odabrati pravu peglu za kosu?

Pri odabiru pegle za kosu, važno je uzeti u obzir tip vaše kose, duljinu i željeni rezultat oblikovanja. Također, potražite pegle s keramičkim ili titanijskim pločama koje su nježne prema kosi i smanjuju oštećenja.

Mogu li koristiti peglu za kosu na vlažnoj kosi?

Nikada nemojte koristiti peglu za kosu na potpuno vlažnoj kosi jer to može uzrokovati ozbiljna oštećenja kose. Prije korištenja pegle, uvijek osušite kosu do kraja ili koristite proizvod za sušenje kose.

Kako održavati peglu za kosu?

Redovito čistite ploče pegle kako biste uklonili nakupine proizvoda i ostale nečistoće. Također, izbjegavajte pohranjivanje pegle na mjestima s visokom vlagom i uvijek je isključite nakon upotrebe kako biste produžili njezin vijek trajanja.