Olivia Garden

Olivia Garden je svjetski priznati brand specijaliziran za proizvodnju visokokvalitetnih frizerskih proizvoda. Osnovan su 1967. godine, i od tada ova belgijska kompanija brzo je postala sinonim za inovaciju, kvalitetu i pouzdanost u frizerskoj industriji.
SHOW FILTERS

Cijena

Filtriraj po kategoriji

Brend

Ocjene

Showing 1–32 of 175 results, including child brands

Tvrtku Olivia Garden osnovali su 1968. godine Jean i Micheline Rennette u Belgiji.

Tvrtka ima dugogodišnju tradiciju u dizajnu i promidžbi inovativnih, kvalitetnih proizvoda osmišljenih da ispune profesionalne zahtjeve frizera. Danas je Olivia Garden vodeća tvrtka u frizerskoj industriji koja prodaje svoje proizvode u više od 70 zemalja diljem svijeta.

Jedan od ključnih faktora uspjeha Olivia Gardena je njihova stalna posvećenost istraživanju i razvoju. Kompanija kontinuirano uvodi nove tehnologije i dizajne kako bi zadovoljila potrebe profesionalnih frizera i stilista diljem svijeta. Njihovi proizvodi, uključujući četke, češljeve, škare i druge alate, dizajnirani su s posebnom pažnjom na detalje i funkcionalnost.

Olivia Garden četke su posebno popularne među frizerima zbog njihove izdržljivosti i učinkovitosti. Napravljene od visokokvalitetnih materijala, omogućavaju jednostavno raščešljavanje i oblikovanje kose, bez lomljenja vlasi. Njihov inovativni dizajn smanjuje statički elektricitet i omogućava ravnomjernu raspodjelu topline, što ih čini idealnim za upotrebu s fenom za kosu.

Pored četki, Olivia Garden nudi i širok asortiman profesionalnih škara. Svaki par škara je izrađen s preciznošću i pažnjom, osiguravajući dugotrajnu oštrinu i savršen rez. Škare su ergonomski dizajnirane kako bi pružile maksimalnu udobnost tijekom rada, smanjujući umor ruku i omogućavajući frizerima da postignu najbolje rezultate.

Olivia Garden također pridaje veliku važnost ekološkoj odgovornosti. Kompanija koristi održive materijale i ekološki prihvatljive procese u proizvodnji svojih proizvoda. Njihova posvećenost zaštiti okoliša dodatno ih izdvaja na tržištu i čini ih preferiranim izborom za mnoge profesionalce.