Dostava i reklamacije

Tvrtka Hairground d.o.o. dostavu proizvoda naručenih putem web shopa vrši dostavnom službom GLS i to na adresu koja je navedena prilikom online kupnje.

Za narudžbe iznad 50€ (376.4kn) dostava je besplatna, a za narudžbe do 50€ (376,4kn) dostava se naplaćuje u iznosu od 5€ (37,7kn).

Naručeni proizvodi (koji su dostupni na lageru u trenutku narudžbe) bit će dostavljeni u roku od 1 do 6 radnih dana na adresu koja je navedena kao adresa isporuke.

Dostava se vrši na području cijele Hrvatske uključujući i otoke. Dostava se ne vrši na područja drugih država.

Napomena: Otoci i mjesta na koja se paketi ne isporučuju svakodnevno imaju poseban raspored vožnje koji je određen od strane dostavne službe (GLS). Molimo svakako provjeriti raspored i mogućnost dostave na takva mjesta prije kupnje.

Proizvodi koji se isporučuju su pakirani i zaštićeni na način da prilikom transporta ne dođe do oštećenja. Dužnost kupca je da prilikom preuzimanja dobro pregleda pakiranje pošiljke. Ukoliko ima vidljivih oštećenja ili nedostataka kupac nije dužan preuzeti pošiljku (preporučujemo odbiti primitak takve pošiljke) jer postoji mogućnost da je oštećen i proizvod koji se nalazi u pakiranju. Odbijeni paket će dostavna služba vratiti na adresu pošiljatelja (Hairground d.o.o.).

Kupac je prilikom preuzimanja pošiljke dužan potpisati otpremnicu / dostavnicu kao dokaz o preuzimanju pošiljke.