Pjene za kosu

Pjene za kosu iz naše ponude simbol su vrhunske kvalitete i inovacija. Razvijene su od strane globalnih stručnjaka, te predstavljaju idealnog partnera svakom frizeru ili pojedincu, nudeći savršen balans čvrstoće i prirodne pokretljivosti, dok istovremeno čuvaju zdravlje i sjaj vaše kose.
SHOW FILTERS

Cijena

Brend

Prikazuje se svih 16 rezultata

Kolekcija pjena za kosu

Pjene za kosu u našoj ponudi predstavljaju vrhunsku kvalitetu i inovativnosti za oblikovanje kose.

Razvijene su od strane globalnih vodećih stručnjaka u frizerskoj industriji, te postavljaju nove standarde u oblikovanju i njezi kose, omogućavajući frizerima da ostvare sve željene rezultate sa svim tipovima kose.

Sve pjene su pažljivo formulirane sa visokokvalitetnim sastojcima, te su napravljene da se bore protiv različitih izazova sa kojima se frizeri suočavaju na svakodnevnoj bazi.

Bilo da je riječ o zaštiti kose, dodavanju volumena kosi ili definiciji oblika kose, naša paleta pjena za kosu nudi sve potrebno za svakog pojedinca ili frizerski salon.

Jedinstvena svojstva omogućavaju da se postigne savršen balans između čvrstoće i prirodne pokretljivosti, istovremeno čuvajući zdravlje kose i dodajući sjaj koji traje cijeli dan.

Iskusite razliku koju profesionalne pjene mogu doneti vašoj kosi.

Otkrijte kako pjene za kosu mogu služiti kao tajna za kreiranje frizura koje ne samo da izgledaju fantastično, već i njeguju te štite kosu.