-10%

Wet Brush Original Detangling Hair Brush Disney Princess Ariel

Original price was: 19,50 €.Current price is: 17,55 €.

  • Manje oštećenja kose
  • Bezbolno češljanje
  • Prilagodljivost svim tipovima kose
SKU: ZWR830ARIEL Kategorije: ,

Wet Brush Original Detangler je vaša tajna za jaku i zdravu kosu bez muke. Ova čarobna četka omogućuje vam da se lako i bezbolno nosite s čvorovima na mokroj ili suhoj kosi, bez čupanja. Od trenutka kada ga prvi put upotrijebite, osjetit ćete razliku u brzini i učinkovitosti češljanja. Wet Brush četka transformira vaše svakodnevno iskustvo kose, rješavajući borbu s raščešljavanjem.

Upotreba

  1. Priprema:Prije nego počnete češljati kosu, provjerite je li kosa mokra ili suha, ovisno o vašim potrebama. Ova četka je prikladna za oba stanja kose.
  2. Koristite nježne poteze:Koristite nježne, lagane poteze kako biste postupno otpustili čvorove i zapetljane dijelove kose. Nema potrebe za grubim češljanjem.
  3. Radite sekcionalno: Ako imate gustu ili dugu kosu, možete je podijeliti na sekcije kako biste lakše češljali cijelu kosu.
  4. Ponavljajte prema potrebi: Ponavljajte postupak češljanja dok ne postignete željeni izgled ili dok se ne riješite svih čvorova.
  5. Uživajte u rezultatima: Nakon što ste završili s češljanjem, uživajte u svilenkastoj i glatkoj kosi bez čvorova i zapetljanih dijelova. Vaša kosa će biti spremna za oblikovanje ili friziranje prema želji.

Napomena: Wet Brush Original Detangler je dizajniran za nježno češljanje kose, ali uvijek budite pažljivi i nježni kako biste izbjegli oštećenje ili kidanje vlasi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi