Wet Brush Go Green Watermelon Palm Detangler četka za raščešljavanje

13,00 

Wet Brush Go Green® Palm Detangler četka za kosu koja spaja praktičnost, udobnost i ekološku svijest. Dizajnirana da stane u dlan vaše ruke, idealna za upotrebu kod kuće ili u pokretu.

  • Ergonomski Dizajn za Udobno Češljanje
  • Nježno Raščešljavanje s Manje Oštećenja
  • Idealna za Upotrebu u Pokretu
  • Ekološki Osviještena Izrada

Praktična i Ekološki Osviještena Četka

Wet Brush Go Green® Palm Detangler donosi novu razinu udobnosti i kontrole u češljanju kose. Njegov jedinstveni oblik dizajniran je da udobno stane u dlan vaše ruke, omogućavajući lako i efikasno raspetljavanje čvorova. Kompaktna veličina četke čini je idealnom za češljanje kose u pokretu, bilo da ste kod kuće, u teretani ili na putovanju.

Inovativne Intelliflex® Čekinje za Manje Oštećenja

Ova četka se ističe svojim ekskluzivnim Intelliflex® čekinjama koje klize kroz zapetljavanja s 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Ova tehnologija čini češljanje kose manje bolnim i štetnim, čineći Wet Brush Go Green® Palm Detangler idealnim izborom za sve tipove kose, posebno za one sklonije lomljenju i oštećenjima.

Ekološki Dizajn za Održivi Životni Stil

Tijelo četke izrađeno je od 59% plastike biljnog podrijetla, što Wet Brush Go Green® Palm Detangler čini ne samo praktičnim, već i ekološki osviještenim izborom. Korištenjem održivih materijala, ova četka pridonosi smanjenju otpada i podržava održiviji način života, dok istovremeno pruža izvanredne performanse u njezi kose.

Upotreba

Priprema Kose: Najprije operite kosu šamponom i nanesite regenerator ili tretman prema vašim potrebama. Ostavite proizvod na kosi prema uputama.

Početak Češljanja: Nakon što ste isprali regenerator ili tretman, nježno iscijedite višak vode iz kose.

Nježno Raščešljavanje: Počnite s češljanjem kose Wet Brush® Go Green™ češljem. Zapodnite od vrhova kose i polako se krećite prema gore kako biste izbjegli nepotrebno čupanje i lomljenje kose.

Ravnomjerna Raspodjela: Koristite jedinstvene WaveTooth® zupce češlja za ravnomjernu raspodjelu preostalog proizvoda kroz kosu, ako je to potrebno.

Nježno Češljanje Tjemena: Nježno pređite češljem preko tjemena kako biste stimulirali cirkulaciju i osigurali da su zaobljeni zupci nježni prema vlasištu.

Završno Stiliziranje: Nakon što ste u potpunosti raščešljali kosu, možete nastaviti sa stiliziranjem kose prema vašim željama.

Čišćenje Češlja: Nakon upotrebe, isperite češalj pod tekućom vodom i ostavite da se osuši. To će osigurati da je češalj čist i spreman za sljedeću upotrebu.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi