Wet Brush Go Green Treatment & Shine Hair Coconut četka za kosu

13,00 

Wet Brush® Go Green™ Treatment & Shine je inovativna četka za kosu koja kombinira ekologiju i vrhunsku funkcionalnost. Izrađena djelomično od plastike na biljnoj bazi, opremljena je IntelliFlex® čekinjama i sintetičkim čekinjama od svinje, osmišljenim za nježno raščešljavanje i prirodno uljepšavanje kose.

  • Nježno Raščešljavanje
  •  Prirodni Sjaj i Glatkoća
  •  Personalizacija s Uljima
  • Ekološki Dizajn

Ekološki Dizajn za Savršenu Frizuru

Wet Brush® Go Green™ Treatment & Shine je inovativna četka za kosu, djelomično izrađena od plastike na biljnoj bazi, koja nudi savršenu kombinaciju funkcionalnosti i ekologije. Ova četka je dizajnirana za postizanje glatke i sjajne kose koja se ne petlja. Njene sintetičke čekinje od svinje efikasno raspoređuju prirodna ulja kroz vaše pramenove, ostavljajući kosu sjajnom i glatkom bez dodatnih proizvoda. Idealna je za korištenje na suhoj kosi, kako bi osvježila frizuru i zagladila kovrče.

Nježno Raščešljavanje s IntelliFlex® Čekinjama

Posebno dizajnirane IntelliFlex® čekinje omogućuju iznimno nježno raščešljavanje, čime se smanjuje bol tijekom češljanja te se štiti kosa od ispucalih vrhova i lomljenja. Ova jedinstvena tehnologija čini četku idealnom za svaki tip kose, pružajući udobnost i zaštitu dok istovremeno postiže impresivne rezultate u oblikovanju kose.

Inovativni Jastučić s Mješavinom Ulja

Wet Brush® Go Green™ četka dolazi s inovativnim jastučićem koji možete prilagoditi odabirom različitih ulja, poput ulja čajevca, ulja lubenice ili kokosovog ulja. Ova mogućnost personalizacije omogućuje korisnicima da dodatno prilagode iskustvo češljanja svojim specifičnim potrebama i željama. Četka, izrađen djelomično od plastike biljnog podrijetla, predstavlja korak naprijed u održivoj proizvodnji, usklađujući ljepotu i ekologiju.

Upotreba

Priprema Kose: Ako koristite četku na suhoj kosi, prvo nježno odvojite i razdvojite pramenove kose rukama kako biste smanjili zapetljavanje.

Početak Češljanja: Počnite češljati kosu od vrhova prema korijenu. Nježno raščešljajte krajnje dijelove kose kako biste izbjegli lomljenje i ispucalost.

Raščešljavanje Cijele Dužine: Postepeno se pomičite prema gore, češljajući kosu od sredine dužine do korijena, dok ne raščešljate cijelu kosu.

Distribucija Ulja: Dopustite da sintetičke čekinje od svinje ravnomjerno rasporede prirodna ulja vaše kose, pružajući joj prirodni sjaj i glatkoću.

Završetak: Nakon što ste u potpunosti raščešljali kosu, koristite četku za finalno oblikovanje frizure, zaglađivanje kovrča ili jednostavno osvježavanje izgleda vaše kose.

Čišćenje Četke: Nakon upotrebe, četku očistite od ostataka kose i proizvoda kako bi ostala higijenski čista i spremna za sljedeću upotrebu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi