-10%

Wet Brush Go Green Curl Detangler četka za raščešljavanje

15,21 

Nema na zalihi

  • Za kovrčavu kosu
  • Manje Oštećenja
  • Manje Napora
  • Eco-Friendly

Nema na zalihi

SKU: BIO830CURL Kategorije: ,

Wet Brush® Go Green™ Curl Detangler četka za kosu posebno je dizajniran za kovrčavu kosu, s jedinstvenim oblikom i prstima sličnim zupcima koji se savijaju i prilagođavaju tipu vaših kovrča kako bi spriječili potezanje i lomnjenje. Ultra-mekane IntelliFlex® čekinje nježno razmataju čvorove na mokroj ili suhoj kosi uz 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Ova četka djelomično je napravljena od biljne plastike, te je jednako jedinstvena kao i vaše kovrče.

Upotreba

Korak 1: Priprema Kose Ako koristite četku na suhoj kosi, prije češljanja osigurajte da je kosa bez zapletaja. Ako koristite na mokroj kosi, lagano osušite kosu ručnikom da uklonite višak vode.

Korak 2: Odabir Pravog Proizvoda Na kosu nanesite odgovarajući proizvod za kovrče, kao što je krema za definiranje kovrča ili sprej za raščešljavanje, kako biste olakšali proces četkanja.

Korak 3: Nježno Češljanje Koristite Wet Brush® Go Green™ Curl Detangler da nježno počnete češljati kosu od vrhova prema korijenu, postepeno i nježno razmatajući sve čvorove.

Korak 4: Postizanje Željenog Stila Nakon što ste uklonili sve zaplete, oblikujte kovrče prema želji i ostavite kosu da se prirodno osuši ili koristite difuzor za brže sušenje i definiranije kovrče.

Korak 5: Održavanje Četke Redovito očistite četku uklanjanjem svih dlačica i isperite pod mlazom tople vode kako biste uklonili ostatke proizvoda.

Koristeći Wet Brush® Go Green™ Curl Detangler prema ovim koracima, možete osigurati minimalno oštećenje kose te zadržati zdrave i definirane kovrče.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi