-10%

Togethair Shine pomada za sjaj i srednje učvršćivanje kose 100 ml

Original price was: 12,00 €.Current price is: 10,80 €.

Pomada za sjaj i srednje učvršćivanje koja kontrolira frizure, daje intenzivan sjaj, bez tragova, idealna za svaki stil.

  • Srednje učvršćivanje
  • Fleksibilnost za različite stilove
  • Daje sjaj kosi
  • Dugotrajna postojanost
Količina:100 ml
Tip kose:Za sve tipove kose
Učinak:Sjaj kose, Oblikovanje kose, Učvršćivanje kose
Tip proizvoda:Pomada za kosu
Tip vlasišta:Za sve tipove vlasišta
Aktivni sastojci:Phytokeratin
Razina učvrščivanja:Srednje učvršćivanje

Pomada za sjaj i modeliranje na bazi Phytokeratina™ je sofisticirani proizvod dizajniran da zadovolji potrebe onih koji traže savršen spoj sjaja i kontroliranog stila.

Sa srednjim stupnjem učvršćivanja, ocijenjenom s 2/5, ova pomada ne samo da osigurava da vaša kosa zadrži svoj oblik, već i blista iznimnim sjajem.

Formulirana s posebnom pažnjom da ne ostavlja tragove ili ostatke, ova pomada omogućava vam da postignete bilo koji željeni izgled s lakoćom i preciznošću.

Zahvaljujući aktivnom sastojku Phytokeratin™, vaša će kosa biti zaštićena i njegovana, dok će frizura ostati postojana kroz cijeli dan.

Bilo da želite sofisticirani poslovni izgled ili opušteni stil za vikend, ova pomada je vaš ključ za postizanje savršenog izgleda svaki put.

Idealna za svakodnevno oblikovanje, pruža vam kombinaciju fleksibilnosti i sjaja za nepogrešiv stil.

Upotreba

Korak 1: Uzmite malu količinu pomade na prste, pažljivo procijenjujući količinu ovisno o duljini i gustoći kose. Protrljajte proizvod između dlanova kako bi se zagrijao i omekšao.

Korak 2: Nanesite pomadu ravnomjerno na suhu kosu, počevši od korijena prema vrhovima. To će osigurati da kosa ima jednolik sjaj i postojanost.

Korak 3: Koristeći prste ili češalj, oblikujte i modelirajte frizuru po želji. Ako je potrebno, dodajte još malo proizvoda za dodatni sjaj i kontrolu stila, posebno na područjima koja zahtijevaju dodatno učvršćivanje.

Korak 4: Ostavite da se pomada prirodno osuši kako bi frizura ostala postojana. Izbjegavajte dodatno dodirivanje kose kako biste održali stil.

Korak 5: Na kraju dana, lako operite kosu kako biste uklonili pomadu i pripremili kosu za sljedeće oblikovanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi