-10%

RefectoCil Red No. 4.1 boja za obrve i trepavice 15 ml

Original price was: 8,00 €.Current price is: 7,20 €.

RefectoCil No. 4.1 Red boja za obrve i trepavice nudi intenzivnu crvenu nijansu koja transformira vaše trepavice i obrve, bez obzira na nijansu kose, dok omogućuje miješanje s drugim nijansama za različite stilove.

 

  • Intenzivna crvena nijansa
  • Transformira trepavice i obrve, ističući vaš izgled neovisno o nijansi crvene kose
  • Može se miješati s drugim RefectoCil nijansama za različite stilove
  • Otporna na razmazivanje i vodootporna, s trajanjem boje do 6 tjedana

RefectoCil No. 4.1 Red boja za obrve i trepavice nudi intenzivnu crvenu nijansu koja će vaše obrve i trepavice pretvoriti u izvanredan naglasak na vašem licu. Bez obzira na nijansu vaše crvene kose, ova boja će savršeno pristajati i istaknuti vaš hrabar izgled. Ona transformira plave trepavice i obrve u intenzivno crvene, dok tamno smeđim trepavicama i obrvama daje crveni sjaj. Može se miješati s drugim RefectoCil nijansama za stvaranje toplih naglasaka ili čak tamnoljubičastih stilova. Otporna je na razmazivanje i vodootporna, pružajući dugotrajnu boju koja traje do 6 tjedana, čineći je idealnim izborom za transformaciju i isticanje vaših trepavica i obrva.

Upotreba

Priprema: Počnite s čistim trepavicama i obrvama. Uklonite svu šminku i ulje s područja obrva i trepavica koristeći blagi čistač ili sredstvo za uklanjanje šminke.

Miješanje: Ako koristite RefectoCil oksidans (razvijač), pripremite smjesu miješajući jedan dio RefectoCil oksidansa s dvije ili tri kapi RefectoCil No. 4.1 Red boje (ovisno o željenom intenzitetu boje) u plastičnoj ili staklenoj posudi. Dobro promiješajte kako biste osigurali ravnomjernu konzistenciju.

Nanošenje: Koristite aplikator ili četkicu za nanošenje boje na trepavice i obrve. Počnite s trepavicama, a zatim prijeđite na obrve. Pazite da ravnomjerno prekrijete svaku dlačicu kako biste postigli željeni intenzitet boje.

Vrijeme djelovanja: Ostavite boju da djeluje prema uputama na proizvodu (obično 5-10 minuta). Vrijeme djelovanja možete prilagoditi željenom intenzitetu boje. Pratite upute na pakiranju.

Isprati: Nakon što je boja djelovala, nježno isperite trepavice i obrve toplom vodom ili koristite vlažne maramice kako biste uklonili višak boje. Pripazite da ne dobijete boju u oči.

Rezultati: Admimirajte intenzivan crveni izgled vaših trepavica i obrva. Boja će trajati do 6 tjedana, pružajući vam dugotrajan i atraktivan izgled.

Slijedeći ove korake pažljivo i precizno, postići ćete željeni efekt i istaknuti svoj izgled na izvanredan način.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi