-10%

RefectoCil Natural Brown No. 3 boja za obrve i trepavice 15 ml

Original price was: 8,00 €.Current price is: 7,20 €.

Natural Brown No. 3 je savršen odabir za one s crnom kosom, pružajući prirodno smeđe obrve i trepavice za suptilan i realan izgled.

 

  • Idealna prirodna smeđa boja za obrve i trepavice
  • Stvara suptilan i autentičan izgled
  • Može se miješati s drugim RefectoCil nijansama
  • Otporan na razmazivanje i vodootporan, pruža dugotrajnu boju koja traje do 6 tjedana

 

Natural Brown No. 3 je idealna prirodna smeđa boja za obrve i trepavice koja nudi najrealniji izgled za osobe s crnom kosom. Ova boja stvara prirodno smeđe trepavice i obrve, što ih čini pogodnim za suptilan i autentičan izgled. S mogućnošću miješanja sa svih 8 RefectoCil nijansi, možete prilagoditi nijanse smeđe prema svojim željama ili eksperimentirati s raznim kombinacijama boja. Osim toga, ovaj proizvod je otporan na razmazivanje i vodootporan, što jamči da će boja ostati postojana do 6 tjedana, čineći ga savršenim izborom za trajno oplemenjivanje i isticanje vaših trepavica i obrva.

Upotreba

Priprema: Počnite s čistim trepavicama i obrvama. Uklonite svu šminku i ulje s područja obrva i trepavica koristeći blagi čistač ili sredstvo za uklanjanje šminke.

Miješanje: Ako koristite RefectoCil oksidans (razvijač), pripremite smjesu miješajući jedan dio RefectoCil oksidansa s dvije ili tri kapi Natural Brown No. 3 boje (ovisno o željenom intenzitetu boje) u plastičnoj ili staklenoj posudi. Dobro promiješajte kako biste osigurali ravnomjernu konzistenciju.

Nanošenje: Koristite aplikator ili četkicu za nanošenje boje na trepavice i obrve. Počnite s trepavicama, a zatim prijeđite na obrve. Pazite da ravnomjerno prekrijete svaku dlačicu kako biste postigli željeni intenzitet boje.

Vrijeme djelovanja: Ostavite boju da djeluje prema uputama na proizvodu (obično 5-10 minuta). Vrijeme djelovanja možete prilagoditi željenom intenzitetu boje. Pratite upute na pakiranju.

Isprati: Nakon što je boja djelovala, nježno isperite trepavice i obrve toplom vodom ili koristite vlažne maramice kako biste uklonili višak boje. Pripazite da ne dobijete boju u oči.

Rezultati: Boja će trajati do 6 tjedana, pružajući vam dugotrajan i atraktivan izgled.

Slijedeći ove korake pažljivo i precizno, postići ćete željeni efekt i istaknuti svoj izgled na izvanredan način.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi