Black Friday promocije traju još:

Sati
Minuta
Sekunda

Pegla za kosu NOURISHING STYLER

140,00  (1.054,83 kn)

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Opis

HH Simonsen predstavlja Nourishing Styler, luksuznu peglu za ravnanje kose. Ova pegla ne samo da pruža rekonstrukciju kose za vrijeme korištenja, već ju i dodatno štiti od utjecaja topline. Pegla sadrži poseban spremnik u koji se dodaje HH Simonsen Keratin Fuel ulje koje se kod zagrijavanja pretvara u paru obogaćenu keratinom. Upravo je keratin sastojak koji pruža intenzivnu njegu kose, a ona je u konačnici jača, zdravija i mekša! HH Simonsen Keratin Fuel 250 ml ulje dolazi u paketu s Nourishing Stylerom, a buduće zalihe možete nabaviti ovdje.

 

 

Pegla se zagrijava na najviši stupanj topline od 230°C u samo 8 sekundi, a automatski će se isključiti ukoliko se ne koristi 60 minuta.

  • Hrani i obnavlja kosu za vrijeme stiliziranja
  • Posebni nano premaz grijače ploče, omogućuje glatki prolaz kose
  • Troslojna zaštita i infrared tehnologija
  • Automatski “sleep mode”
  • Raspon temperature: 150-230° c
  • 3 metra fleksibilnog kabela

 

Kako se upotrebljava?
Napunite rezervoar sa HH Simonsen Keratin Fuel (keratinskim gorivom). Tijekom procesa stiliziranja, vrućina transformira tekućinu u keratinom obogaćenu paru, koja obnavlja keratinske veze u Vašoj kosi. Keratin čini 85% Vaše kose te je vitalan sastojak zdrave kose. Sunce, toplina, bojenje, izbjeljivanje te ostale vrste tretiranja kose dovode do slabljenja keratinskih veza dok ubrizgavanjem novog keratina trenutačno ojačavamo i obnavljamo Vašu kosu, nakon čega kosa ostaje zdravija, zaglađenija i sjajnija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.