-15%

Morgan’s Shaving gel za brijanje 150 ml

11,90 

Gel za brijanje koji smanjuje iritaciju i pruža hidrataciju zahvaljujući Aloe Veri.

  • Smanjuje iritaciju kože
  • Ublažava, podmazuje i omekšava kožu
  • Aloe Vera za hidrataciju i umirenje kože
  • Lagana formula za precizno i glatko brijanje

Morgan’s Shaving Gel za brijanje predstavlja ključni element u vašem ritualu brijanja, omogućavajući vam postizanje vrhunske kvalitete brijanja iz udobnosti vlastite kupaonice.

Ovaj svilenkasti gel za brijanje donosi hidratantnu i umirujuću njegu koži i dlakama na licu, pripremajući vas za precizno i glatko brijanje.

Ono što ističe ovaj gel su njegovi iznimno kvalitetni sastojci koji pružaju niz benefita za vašu kožu.

Aloe vera, poznata po svojim hidratantnim svojstvima, duboko prodire u kožu, zadržavajući vlagu i čineći je mekom i pripremljenom za brijanje.

Ovaj Gel pomaže u sprječavanju iritacija i opeklina od britvice, osiguravajući ugodno iskustvo brijanja.

Morgan’s Shaving Gel je proziran svilenkasti gel koji omogućava kontrolu smjera oštrice brijača po koži, čineći ga idealnim za one s osjetljivom kožom.

Ovaj proizvod je sastavni dio vašeg brijačkog seta i omogućava vam ne samo učinkovito brijanje već i očuvanje zdravlja kože i brade.

Za najbolje rezultate, koristite ga zajedno s Morgan’s After Shave balzamom poslije brijanja ili Morgan’s Daily Moisturiser hidratantnom kremom.

S Morgan’s Shaving Gelom za brijanje, postići ćete ne samo glatku kožu nakon brijanja, već i osjećaj svježine i zadovoljstva svaki put kada koristite ovaj izvanredan proizvod za njegu kože pri brijanju.

Upute

Priprema: Prije početka brijanja, operite lice blagim sredstvom za čišćenje i isperite ga toplom vodom kako biste otvorili pore i omekšali bradu.

Uzimanje proizvoda: Stisnite malu količinu gela na dlan ruke. Količinu prilagodite gustoći brade i području koje ćete brijati.

Nanošenje: Nježno nanesite gel ravnomjerno na vlažno lice, koncentrirajući se na područja koja želite obrijati. Gel će postati proziran kako se nanosi.

Masiranje: Nježno masirajte gel kružnim pokretima kako biste osigurali ravnomjernu raspodjelu i omekšali dlačice.

Brijanje: Koristite oštar brijač ili britvicu kako biste precizno obrijali bradu. Gel će omogućiti glatko klizanje oštrice, što će rezultirati preciznim i glatkim brijanjem.

Ispiranje: Nakon završetka brijanja, isperite lice toplom vodom kako biste uklonili preostali gel i dlačice.

Njega nakon brijanja: Na završetku brijanja, preporučuje se korištenje Morgan’s After Shave balzama nakon brijanja kako biste umirili kožu i spriječili iritacije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi