-15%

Morgan’s Amber Spice Eau De Parfum parfem za muškarce 50 ml

33,15 

Morgan’s Amber Spice parfem za muškarce

  • Bogate Tople Note
  • Elegantna Bočica
  •  Dugotrajan Miris
  • Prikladan za različite prilike

Morgan’s parfem predstavlja neodoljiv mirisni doživljaj koji kombinira bogate i duboke note jantara, vanilije, tamjana i smirne.

Ovaj luksuzni parfem nudi sofisticirani spoj mirisnih nota koje stvaraju jedinstvenu i zapamtljivu aromu.

Svojim toplim i zavodljivim karakterom, ovaj parfem stvara nevjerojatno privlačan mirisni doživljaj.

Bočica parfema je jednako elegantna kao i miris unutar nje, izrađena od stakla boje jantara s utisnutom metalnom etiketom koja dodaje luksuzni detalj.

Ovaj parfem će vas očarati svojom dubinom i trajanjem mirisa, čineći ga savršenim dodatkom za sve prilike.

Upotreba

Priprema: Parfem se najbolje nanosi na čistu i hidratiziranu kožu. Stoga se pobrinite da ste se prethodno istuširali i osušili te da nemate ostataka drugih mirisnih proizvoda na koži.

Nanos na Pulsne Točke: Parfem najbolje dolazi do izražaja kada ga nanesete na tzv. pulsne točke na tijelu. To uključuje unutarnju stranu zapešća, iza ušiju, na vratu, između grudi i na unutarnju stranu laktova. Ovo su mjesta gdje se koža zagrijava, pomažući mirisu da se polako oslobađa tijekom dana.

Ostavljanje da Djeluje: Nakon nanošenja, pustite da parfem suši na koži prije nego oblačite odjeću, kako biste izbjegli mrlje.

Ponovni Nanošenje: Parfem možete ponovno nanijeti tijekom dana po potrebi. No, budite umjereni kako biste izbjegli prekomjerno korištenje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi