Medavita Color Care Color Silver Enricher
šampon za obojanu kosu 250 ml

15,36  (115,73 kn)

Šampon za obojanu kosu Luxviva revitalizira tonove, produljuje intenzitet boje i čini kosu sjajnom i mekom.

  • Produžuje život boji
  • Duboka revitalizacija kose
  • Čini kosu mekom
  • Dodaje izvanredan sjaj

Opis

Luxviva Color Care je luksuzna i sofisticirana linija, posebno dizajnirana za one koji cijene izvanrednu njegu svoje obojane ili izbijeljene kose.

Inspirirana stručnošću i znanstvenim istraživanjima, ovaj izuzetni šampon djeluje kao revitalizirajući tretman koji ponovno oživljava i intenzivira tonove kose, bilo da je riječ o prirodnoj, obojanoj ili izbijeljenoj kosi.

Posebno je formuliran kako bi se postigla duboka njega, s ciljem produljenja intenziteta i živosti boje, čineći je otpornijom na vanjske čimbenike koji uzrokuju njeno blijeđenje.

Blaga formula nježno čisti kosu, dok se bogata kombinacija fitokeratina, amino kiselina i glicerina udružuje kako bi osigurala umirujući i hranjivi učinak, ostavljajući kosu ne samo mekom i sjajnom, već i snažnom i zdravom.

Integrirani Amino Concentré kompleks pruža dodatnu zaštitu i vitalnost, osiguravajući da vaša kosa zadrži svoj besprijekoran izgled između bojenja.

Za kompletan tretman, nakon šamponiranja, nanesite Post Color Acidifying masku za kosu.

Upotreba

Korak 1: Pripremite svoju kosu navlaživši je toplom vodom kako biste osigurali da je spremna za šamponiranje.

Korak 2: Uzmite potrebnu količinu šampona i ravnomjerno ga nanesite na kosu, počevši od korijena prema vrhovima.

Korak 3: Nežno masirajte kosu i tjeme kružnim pokretima prstiju kako biste potaknuli cirkulaciju i osigurali duboko prodiranje aktivnih sastojaka.

Korak 4: Ostavite šampon da djeluje nekoliko minuta kako bi njegovi aktivni sastojci mogli prodrijeti u kosu i pružiti optimalne rezultate.

Korak 5: Temeljito isperite kosu mlakom vodom dok svi ostaci šampona ne budu u potpunosti isprani te osušite kosu ručnikom kako biste uklonili višak vode.

Korak 7: Kao dopunu tretmanu, nanesite Post Color Acidifying masku na kosu, prateći upute za njezinu primjenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.