-10%

Medavita B-Refibre Reconstructive Hair maska za obnovu kose 150 ml

Original price was: 21,60 €.Current price is: 19,44 €.

Rekonstruktivna maska revitalizira, štiti i obnavlja kosu, bogata beta-karotenom i Amino Concentré kompleksom za intenzivnu njegu.

  • Dubinska obnova kose
  • Poboljšava teksturu i sjaj
  • Štiti od kemijskih tretmana
  • Obnova oštećenih vlakana

B-Refibre rekonstruktivna maska za kosu, predstavljena u luksuznom pakiranju od 150 ml, bez sumnje je ultimativni izbor za sve one koji žele revitalizirati svoju kosu i vratiti joj izgubljeni sjaj i snagu.

Posebnost ove maske ogleda se u njezinoj jedinstvenoj formuli s pH vrijednošću od 2,6, koja duboko prodire u svaku vlas, pružajući intenzivnu njegu i obnovu.

Glavni sastojak, beta-karoten, poznat je po svojim regenerativnim svojstvima koja aktiviraju procese rekonstrukcije.

On štiti kosu od brojnih svakodnevnih izazova: od prirodne dehidracije, starenja, do štetnih učinaka kemijskih tretmana i nepovoljnih vanjskih utjecaja.

Meka i kremasta tekstura maske ne samo da pruža osjećaj luksuza pri svakoj primjeni, već i obavija svaku vlas kose zaštitnim filmom.

Kosa koja je vidno sjajnija, kompaktnija, a pritom i znatno poslušnija prilikom oblikovanja.

Prava magija leži u ekskluzivnoj B-Refibre formuli.

Osim što sadrži Amino Concentré kompleks, ovaj proizvod je obogaćen esencijalnim aminokiselinama poput arganina, glicina i glutaminske kiseline.

Ove aminokiseline su ključne za obnovu molekularne strukture zdravog keratina, čineći kosu otpornom, elastičnom i živahnom.

Uz svaku upotrebu B-Refibre maske, vaša kosa ne samo da će izgledati predivno, već će i osjećati duboku obnovu i zaštitu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi