L’ALGA Seamore Seamist sprej za njegu kose 100 ml

30,10 

Seamore Seamist sprej bez ispiranja hidratizira, zaglađuje, jača i štiti kosu od topline i UV zraka.

  • Hidratizira i štiti kosu
  • Revitalizira oštećenu kosu
  • Štiti od toplinskog oblikovanja i UV zraka
  • Uklanja nepoželjne kovrče i statički elektricitet

Seamore Seamist Sprej je inovativni sprej za kosu bez ispiranja koji pruža sveobuhvatnu njegu i zaštitu vašoj kosi.

Bez obzira na to je li vaša kosa suha, oštećena ili sklonija kovrčanju, ovaj sprej nudi rješenje.

Osim što hidratizira kosu, Seamore Seamist Spray također kondicionira, zaglađuje, jača i štiti kosu od štetnih utjecaja topline (do 450°F/230°C), UV zračenja i statike.

Tajna leži u biorestorativnom kompleksu koji uključuje Alga Nord 5™, biotin i niacinamid, koji dubinski prodiru u kosu, obnavljajući je i čineći je mekom i sjajnom.

Jednostavno prskajte ovaj lagani, ali snažni sprej na vlažnu ili suhu kosu prije oblikovanja toplinom, ili ga koristite za postizanje besprijekornog izgleda.

Seamore Seamist Sprej čuva zdravlje vaše kose i čini je blistavom, bez obzira na sve izazove kojima se svakodnevno izlaže.

Upotreba

Prije stiliziranja: Obilno naprskajte Seamore Seamist Spray na vlažnu kosu prije oblikovanja toplinom, poput feniranja ili peglanja. Sprej će štititi kosu od visokih temperatura (do 450°F/230°C) i istovremeno je hidratizirati i zagladiti.

Primjena na suhu kosu: Ako je vaša kosa izložena suncu ili drugim štetnim faktorima, ponovno nanesite sprej na suhu kosu kako biste pružili dodatnu zaštitu od UV zračenja i isušivanja.

Kao finišer: Nakon što završite sa stiliziranjem kose, lagano raspršite Seamore Seamist Sprej kako biste osigurali besprijekoran izgled i dodali dodatni sjaj.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi