L’ALGA Seahair Selfsafeguard ampule za zaštitu od topline 3×7,5 ml

25,20 

Seahair Selfsafeguard štiti i obnavlja kosu tijekom kemijskih tretmana te produžuje njen vijek između salonkih posjeta.

  • Zaštita i obnova kose kod kemijskih tretmana
  • Povećava trajnost i vitalnost kose
  • Jednostavna upotreba za kućnu njegu kose
  • Obnavlja keratinske veze
  • Održava mekoću i sjaj kose između posjeta salonu
SKU: A100703 Kategorije: , ,

Seahair Selfsafeguard ampule su inovativni proizvod koji pruža potpunu zaštitu kose prije, tijekom i nakon kemijskih usluga, osiguravajući da vaša kosa ostane jaka, meka, glatka i svilenkasta.

S AlgaNord 5™ kompleksom, ovaj termalni protector obnavlja oštećene keratinske veze nakon svakog posjeta salona, čineći kosu vitalnom i zdravom.

Seahair Selfsafeguard ampule, posebno dizajnirane za kućnu njegu kose, produžuju trajnost vaše frizure između salonskih usluga, sprječavajući gubitak cjelovitosti, snage, sjaja i mekoće kose koji se obično javlja unutar 3-5 tjedana.

Korištenje ovog proizvoda jamči da će vaša kosa ostati vitalna, s kompaktnom strukturom, cjelovitošću, mekoćom i sjajem sve do sljedećeg posjeta salonu.

Jednostavno pratite upute za upotrebu i uživajte u dugotrajnoj ljepoti i zdravlju vaše kose.

Upotreba

Kao tretman za obnavljanje veza: Nakon šamponiranja sa L’ALGA Seamore Seawet revitalizirajućim šamponom za kosu i laganim sušenjem ručnikom, nanijeti sadržaj jedne ampule uz nanošenje L’ALGA Seamore Seaboost hidratizirajućega regeneratora za kosu ili L’ALGA Seamore Seacure obnavljajuće maske za kosu. Dobro pomiješati nanešene proizvode na kosi. Raščešljati za jednoliku distribuciju. Ostavite da djeluje 10-15 minuta, a zatim temeljito isprati toplom vodom. Nastaviti sa željenim oblikovanjem.

Za korištenje s bojanjem: Dodajte 1 bočicu L’Alga SelfSafeGuard proizvoda u bočicu s 50-60 ml razvijača. Pomiješajte temeljito, dodajte boju i nanesite smjesu na kosu kao što je navedeno u uputama za bojanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi