-20%
(2 recenzije korisnika)

HH Simonsen Nourishing Styler pegla za kosu

Original price was: 200,00 €.Current price is: 160,00 €.

SKU: 593CD Kategorije: ,

HH Simonsen predstavlja Nourishing Styler, luksuznu peglu za ravnanje kose. Ova pegla ne samo da pruža rekonstrukciju kose za vrijeme korištenja, već ju i dodatno štiti od utjecaja topline. Pegla sadrži poseban spremnik u koji se dodaje HH Simonsen Keratin Fuel ulje koje se kod zagrijavanja pretvara u paru obogaćenu keratinom. Upravo je keratin sastojak koji pruža intenzivnu njegu kose, a ona je u konačnici jača, zdravija i mekša! HH Simonsen Keratin Fuel 250 ml ulje dolazi u paketu s Nourishing Stylerom, a buduće zalihe možete nabaviti ovdje.

Pegla se zagrijava na najviši stupanj topline od 230°C u samo 8 sekundi, a automatski će se isključiti ukoliko se ne koristi 60 minuta.

  • Hrani i obnavlja kosu za vrijeme stiliziranja
  • Posebni nano premaz grijače ploče, omogućuje glatki prolaz kose
  • Troslojna zaštita i infrared tehnologija
  • Automatski “sleep mode”
  • Raspon temperature: 150-230° c
  • 3 metra fleksibilnog kabela

 

Kako se upotrebljava?
Napunite rezervoar sa HH Simonsen Keratin Fuel (keratinskim gorivom). Tijekom procesa stiliziranja, vrućina transformira tekućinu u keratinom obogaćenu paru, koja obnavlja keratinske veze u Vašoj kosi. Keratin čini 85% Vaše kose te je vitalan sastojak zdrave kose. Sunce, toplina, bojenje, izbjeljivanje te ostale vrste tretiranja kose dovode do slabljenja keratinskih veza dok ubrizgavanjem novog keratina trenutačno ojačavamo i obnavljamo Vašu kosu, nakon čega kosa ostaje zdravija, zaglađenija i sjajnija.

2 recenzije za HH Simonsen Nourishing Styler pegla za kosu

  1. Petra Zarti Babac (Potvrđen vlasnik)

    Odlicna pegla, najbolja ikad 🥰

  2. Petra Zarti Babac (Potvrđen vlasnik)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi