Framesi Morphosis Repair Velvet tekućina za obnovu kose 100 ml

14,70 

Tekućina za obnovu kose bogata uljem kamelije, hijaluronskom kiselinom i biljnim keratinom za dubinsku hidrataciju, obnovu te zaštitu i sjaj kose.

  • Intenzivno obnavlja oštećenu kosu
  • Smanjuje lomljenje i ispucane vrhove
  • Povećava mekoću i elastičnost
  • Zaštita od štetnih vanjskih utjecaja
Tekućina za obnovu kose

Tekućina za obnavljanje kose predstavlja pravo rješenje za one koji se bore s oštećenom i neukrotivom kosom. Zahvaljujući svojoj naprednoj formuli obogaćenoj uljem kamelije i hijaluronskom kiselinom, ova tekućina dubinski ispunjava poroznost kose, pružajući joj neophodnu hidrataciju i hranjivost. Rezultat je izrazito glatka, bujna kosa s manje kovrčavosti, što je čini idealnom za svakodnevnu upotrebu.

Ključni Sastojci za Zdravlje Kose

Morphosis Repair Velvet tekućina za obnovu kos sadrži pažljivo odabrane sastojke koji ciljaju specifične probleme oštećene kose. Ulje kamelije, prirodno bogato oleinskom kiselinom, Omega-3 masnim kiselinama i vitaminima, djeluje hidratantno i umirujuće. Hidrolizirani biljni mikrokeratin prodire duboko u vlasi, obnavljajući njihovu snagu i elastičnost, dok biljni ceramidi i organski anti-UV kompleksi štite kosu od štetnih vanjskih utjecaja.

Održivost i Odgovornost prema Okolišu

Sastojci su lokalnog porijekla, tehnologija čuva bioraspoloživost ključnih sastojaka, a pakiranje i materijali su iz održivih procesa. Procesi su dizajnirani s ciljem uštede energije i vode, koristeći recikliranu plastiku i certificirani FSC papir, što potvrđuje našu posvećenost održivosti i smanjenju negativnih utjecaja na okoliš.

Upotreba

Korak 1: Operite kosu šamponom i nježno je osušite ručnikom kako bi ste uklonili višak vode.

Korak 2: Nanesite malu količinu tekućine za obnovu kose na dlanove.

Korak 3: Ravnomjerno rasporedite proizvod kroz vlažnu kosu, fokusirajući se na sredinu i vrhove gdje je oštećenje najveće.

Korak 4: Prođite prstima ili češljem kroz kosu kako biste osigurali da se proizvod potpuno upio i ravnomjerno rasporedio.

Korak 5: Ne ispirite proizvod, ostavite ga da djeluje na kosi kako biste iskoristili njegove obnavljajuće i zaštitne benefite.

Korak 6: Stilizirajte kosu kao obično, bilo da se odlučite za sušenje fenom ili prirodno sušenje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi