Framesi Morphosis Reinforcing Activator ampule za jačanje vlasišta 12 x 7 ml

35,00 

Ampule za jačanje vlasišta, idealne za osjetljivo vlasište, učvršćuju slabu kosu, poboljšavaju mikrocirkulaciju, potiču rast i smanjuju gubitak kose, revitalizirajući vlasište.

  • Poboljšava mikrocirkulaciju vlasišta
  • Smanjuje gubitak kose
  • Idealno za osjetljivo vlasište
  • Jača strukturu kose
Učinkovit Tretman Protiv Gubitka Kose

Ovaj inovativni serum za kosu dizajniran je posebno za muškarce s osjetljivim vlasištem, pružajući intenzivno jačanje i revitalizaciju. Sadrži naprednu TRI-C-Peptides™ biotehnologiju, ekstrakt matičnih stanica vinove loze, i niz drugih ključnih sastojaka poput azelainske kiseline, cinka-PCA, arginina, trimetil glicina, te vitamina B6, E i H. Njegova formula pomaže u poboljšanju mikrocirkulacije, povećava dotok kisika i potiče prirodan rast kose, učvršćujući njenu strukturu i smanjujući gubitak kose. Dodatno, serum zagrijava vlasište, pružajući blagotvorno djelovanje i ugodu.

Primjena Biotehnologije u Njezi Kose

Mikroinkapsulirani peptidi, uključujući bakreni tripeptid-1, octapeptide-2 i oligopeptid-42, ciljano djeluju na folikule kose, potičući njihov rast i obnavljanje. Vanilil butil eter dodatno potiče mikrocirkulaciju i pruža ugodan osjećaj topline. Osim toga, ekstrakti rukole, oraha i matičnih stanica vinove loze bogati su hranjivim tvarima i peptidima koji potiču metabolizam stanica i smanjuju gubitak kose. Ovi sastojci zajedno djeluju na vitalnost vlasišta, poboljšavajući njegovu dugovječnost i otpornost.

Održivost i Odgovornost prema Okolišu

Reinforcing Activator ampule za rast kose odražava našu predanost znanosti u susretu s prirodom. Sastojci su lokalnog porijekla, tehnologija čuva bioraspoloživost ključnih sastojaka, a pakiranje i materijali su iz održivih procesa. Procesi su dizajnirani s ciljem uštede energije i vode, koristeći recikliranu plastiku i certificirani FSC papir, što potvrđuje našu posvećenost održivosti i smanjenju negativnih utjecaja na okoliš.

Upotreba

Korak 1: Aktivator nanesite na suho ili ručnikom osušeno vlasište. Ovo je idealno nakon pranja kose, ali može se primjenjivati i na suho vlasište.

Korak 2: Upotrijebite polovicu sadržaja bočice za jednu primjenu. Ovo osigurava da vaše vlasište i kosa dobiju adekvatnu količinu aktivnih sastojaka.

Korak 3: Ravnomjerno rasporedite aktivator po vlasištu. Nakon toga, nježno umasirajte proizvod u vlasište kružnim pokretima, osiguravajući da se serum potpuno upije.

Korak 4: Nakon nanošenja i masaže, nemojte ispirati proizvod. Aktivator treba ostati na vlasištu kako bi se maksimalno iskoristili njegovi aktivni sastojci.

Učestalost Upotrebe: Primjenjujte ovaj tretman 3 do 7 puta tjedno, ovisno o potrebama vašeg vlasišta i kose. Redovita uporaba potiče optimalne rezultate.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi