-30%

Éprouvage Fortifying regenerator za kosu 250 ml

Original price was: 15,60 €.Current price is: 10,92 €.

Regenerator koji obnavlja umornu, beživotnu kosu i kosu izloženu stresu. Kosa je jača, zdravija i podatnija. Štiti kosu i sprječava buduća oštećenja, zaglađuje kutikulu, a rezultat je mlada i podatna kosa. Formuliran na bazi tehnologije progresivnih biljnih stanica za zdravu kosu i vlasište.

Regenerator koji obnavlja umornu, beživotnu kosu i kosu izloženu stresu. Kosa je jača, zdravija i podatnija.

Štiti kosu i sprječava buduća oštećenja, zaglađuje kutikulu, a rezultat je mlada i podatna kosa. Formuliran na bazi tehnologije progresivnih biljnih stanica za zdravu kosu i vlasište.

Zdrava kosa i vlasište počinju na staničnoj razini, a ove snažne aktivne biljne tvari potiču biološki ciklus energije vlasišta i njegov rad, da bi kosa bila jača, punija i zdravija.

PREDNOSTI

  • Obnavlja hidrataciju i hrani kosu da bi se poboljšao izgled suhih i ispucanih vrhova
  • Povećava otpornost kose na lomljenje
  • Hidratizira i čini kosu podatnom

AKTIVNI SASTOJCI

  • Keratin iz biljaka, soje i riže – proteini koji se brzo apsorbiraju u kosu bez ostavljanja naslaga, dubinski prodiru u vlakna kose i pomažu pri jačanju slabe i oštećene kose.
  • Biljne stanice Egyptian Blue Lily (plavi lopoč) – aktivne biljne stanice egipatske biljke Blue Lily uzgojene zbog svojih svojstava sprječavanja starenja i balansiranja kože. Ova pametna
  • stanična terapija bolje predviđa i usporava proces starenja.
  • Ekstrakt francuskog hrasta – visoko koncentrirane antioksidativne molekule koje neutraliziraju slobodne radikale i smanjuju štetne posljedice oksidativnog stresa uključenog u kožu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi