0
- 10%

Diva Professional Atmos Dry+Style
sušilo i styler s nastavcima

216,00  (1.627,45 kn)

Atmos Dry+Style: Ultimativna Inovacija u Njezi Kose

  • Ultra-Laka i Tiha Upotreba
  • Brzo i Učinkovito Sušenje
  • Prilagodljive Postavke
  • Višestruki Dodaci za Različite Stilove

Opis

Napredna Tehnologija
Predstavljamo Atmos Dry+Style, revolucionarni alat za njegu kose koji postavlja nove standarde u industriji ljepote. Srce ovog uređaja je Atmos Energy Motor od 100,000 okretaja u minuti, pravo čudo inženjerstva koje pruža izvanredne performanse. Ovaj motor nije samo snažan; on je i izuzetno tih i lagan. U usporedbi s tradicionalnim profesionalnim AC motorima, Atmos Energy Motor predstavlja pravu promjenu igre, nudeći istu visoku razinu performansi s samo četvrtinom težine. To čini Atmos Dry+Style idealnim izborom za profesionalce i za kućnu upotrebu.

Atmos Sustav
U kombinaciji s Atmos Sustavom, Atmos Dry+Style suši i oblikuje kosu u rekordnom vremenu, ali istovremeno ostavlja kosu svilenkasto glatkom i sjajnom. Ovaj sustav osigurava da sušenje i stiliziranje kose ne bude samo brzo, već i nježno, čuvajući zdravlje i sjaj vaše kose.

Digitalne Postavke Topline i Brzine
Atmos Dry+Style dolazi s odvojenim digitalnim postavkama topline i brzine – tri za svaku, uključujući i opciju hladnog puhanja. Ove postavke omogućavaju preciznu kontrolu i prilagodbu svakom tipu kose, osiguravajući optimalne rezultate za svakog korisnika.

Raznovrsni Dodaci
Uređaj uključuje SalonAir visokotlačnu mlaznicu za sušenje i oblikovanje, dva OneShot sušila za volumen i ravnanje kose prilagođena svim duljinama kose, te AutoAir štap za kovrče i valove. Ovi dodaci omogućuju korisnicima da postignu širok spektar stilova, od elegantnih ravnanja do bujnih kovrča, s profesionalnom preciznošću u udobnosti vlastitog doma.

Upotreba

Korak 1: Priprema za Upotrebu
Prije početka, odaberite željeni dodatak za Atmos Dry+Style. Za ravnanje ili dodavanje volumena, koristite jedan od OneShot sušila, a za kovrče i valove, odaberite AutoAir štap. Priključite uređaj u utičnicu i pripremite kosu za stiliziranje, osiguravajući da je čista i lagano vlažna.

Korak 2: Postavljanje Temperature i Brzine
Na uređaju odaberite odgovarajuću temperaturu i brzinu puhanja. Imate tri opcije za svaku postavku, što vam omogućava da prilagodite toplinu i snagu puhanja prema tipu i stanju vaše kose. Za dodatnu kontrolu, možete koristiti opciju hladnog puhanja.

Korak 3: Sušenje i Stiliziranje Kose
Započnite sušenje kose koristeći SalonAir mlaznicu za brzo i učinkovito sušenje. Zatim pređite na odabrani dodatak za stiliziranje. Ako koristite OneShot sušilo, povucite ga kroz kosu od korijena prema vrhovima za ravnanje ili volumen. Za kovrče, koristite AutoAir štap, uvijajući pramenove kose oko štapa i držite nekoliko sekundi prije otpuštanja.

Korak 4: Završni Dodiri
Nakon što postignete željeni stil, koristite opciju hladnog puhanja za postavljanje frizure. To će pomoći u zatvaranju kutikula kose i dodati dodatni sjaj vašoj frizuri.

Korak 5: Čišćenje i Održavanje
Nakon upotrebe, isključite uređaj iz utičnice i ostavite ga da se ohladi. Redovito čistite mlaznice i dodatke kako biste osigurali optimalne performanse i dugotrajnost uređaja. Pratite upute proizvođača za čišćenje i održavanje kako biste zadržali kvalitetu i efikasnost Atmos Dry+Style uređaja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi