0
- 10%

Barbicide Micro Fiber Towel/Sponge
set za čišćenje

8,10  (61,03 kn)

Sa dvostrukom funkcionalnošću spužve i brzim sušenjem mikrovlakana ručnika, ova kombinacija omogućuje brzo i učinkovito čišćenje površina u salonu.

  • Dvostrana spužva za sve površine
  • Mekana i grublja strana za čišćenje
  • Brzo sušenje ručnika
  • Savršena sinergija za čistoću salona
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 814B Kategorije: ,

Opis

Ovaj izvanredni ručnik i dvostrana spužva osmišljeni su kako bi zadovoljili sve potrebe profesionalnog čišćenja u salonima.

Inovativni dizajn spužve 2 u 1 omogućuje dvojaku funkcionalnost – dok mekana, žuta strana pažljivo brine o osjetljivim površinama, grublja, bijela strana uklanja tvrdokorne ostatke laka za kosu i ostale tragove proizvoda koji se te teže čiste.

Ovaj ručnik od najfinijih mikrovlakana ne samo da brzo upija vlagu, već i osigurava impresivno brzo sušenje.

U kombinaciji sa SHIP-SHAPE sprejem za čišćenje, ovaj set ne samo da će vaše površine ostaviti bez tragova laka ili drugih proizvoda za kosu, već će i vaš salon izgledati čisto i uredno.

Stvoreni kako bi se postigla savršena čistoća, dvostrana spužva i mikrovlaknasti ručnik su neophodni alati za svaki salon koji teži besprijekornom standardu čišćenja.

Upotreba

Priprema površine: Prije nego počnete, osigurajte da je površina koju želite očistiti slobodna od većih ostataka.

Izbor strane spužve: Odlučite koja strana spužve će najbolje odgovarati vašim potrebama. Upotrijebite mekanu, žutu stranu za opće čišćenje osjetljivih površina, ili grublju, bijelu stranu za uklanjanje tvrdokorne prljavštine i ostatke laka za kosu.

Isperite i osušite: Nakon što završite s čišćenjem, isperite površinu čistom vodom kako biste uklonili preostale ostatke proizvoda i sapuna. Zatim površinu osušite koristeći mikrovlaknasti ručnik.

Ponovite po potrebi: Ako su površine posebno zaprljane ili trebate dodatno čišćenje, postupak možete ponoviti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi