-10%

Apraise Power Serum za jačanje trepavica i obrva 10ml

Original price was: 18,00 €.Current price is: 16,20 €.

Serum koji stimulira rast obrva i trepavica, pružajući punoću i jačinu dlakama, čak i kod rijetkih i slabih obrva i trepavica, s vidljivim rezultatima za samo 15 dana.

  • Jednostavna upotreba
  • Poticanje rasta obrva i trepavica
  • Rezultati vidljivi za 15 dana
  • Punije obrve i trepavice

Apraise Power Serum za jačanje trepavica i obrva je izuzetno inovativan proizvod koji će promijeniti vašu rutinu njege obrva i trepavica.

Formuliran s pažljivo odabranim aktivnim sastojcima, ovaj serum ima ključnu ulogu u poticanju rasta trepavica i obrva te će vas zadiviti svojim rezultatima.

Jedan od ključnih aspekata ovog seruma je njegova sposobnost da stimulira folikule dlake na vašim obrvama i trepavicama.

Aktivni sastojci prodiru duboko u kožu, potičući rast novih dlaka i revitalizirajući postojeće.

To znači da čak i ako imate tanke, slabe ili rijetke obrve i trepavice, Apraise Power Serum će vam pomoći da postignete punije i jače obrve i trepavice.

Upotreba

Korak 1:  Prije nego što počnete primjenjivati serum, osigurajte da su vaše obrve i trepavice potpuno čiste i suhe. Uklonite sve tragove šminke i proizvoda za njegu koji bi mogli ometati apsorpciju seruma.

Korak 2: Uzmite malu količinu seruma na aplikatoru ili četkici koja dolazi s proizvodom. Nježno nanesite serum duž korijena obrva i uz liniju trepavica. Pripazite da izbjegavate kontakt s očima.

Korak 3: Lagano umasirajte serum koristeći nježne pokrete prstima kako biste potaknuli apsorpciju u kožu. Nema potrebe za snažnim trljanjem.

Korak 4: Najbolje je koristiti Apraise Power Serum prije spavanja, jer tijekom noći tijelo ima više vremena za obnovu i regeneraciju. Serum će također djelovati bez ometanja vaših dnevnih aktivnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi