Šamponi za plavu kosu

Šamponi za plavu kosu su posebno formulirani šamponi kako bi očuvali, pojačali ili poboljšali plavu boju kose. Obično su obogaćeni sastojcima koji neutraliziraju žutu nijansu koja se može pojaviti u plavoj kosi te pružaju dodatni sjaj i svjetlinu.
SHOW FILTERS

Cijena

Brend

Ocjene

Prikazuje se svih 18 rezultata

Šamponi za plavu kosu su proizvodi za njegu kose koji su specijalno formulirani kako bi očuvali, pojačali ili poboljšali plavu boju kose.

Obogaćeni su sastojcima koji neutraliziraju žutu nijansu koja se može pojaviti u plavoj kosi te pružaju dodatni sjaj i svjetlinu.

  • Neutralizira žute nijanse: Šamponi za plavu kosu često sadrže ljubičaste ili plave pigmente koji pomažu neutralizirati žutu nijansu koja može nastati kao rezultat izbjeljivanja ili prirodnog oksidacije plave kose. Ovi pigmeni pomažu održati hladniju, platinastu nijansu kose.
  • Hidratizira i njeguje: Kao i ostali šamponi, šamponi za plavu kosu također sadrže hidratantne sastojke koji omekšavaju i hidratiziraju kosu. Ovi sastojci mogu uključivati ​​biljna ulja, proteine, pantenol i glicerin, koji pomažu u obnavljanju vlage i održavanju zdrave teksture kose.
  • Štiti boju kose: Neki šamponi za plavu kosu sadrže sastojke koji pomažu u zaštiti boje kose od izblijedjivanja uzrokovanog UV zračenjem i drugim vanjskim čimbenicima. To mogu biti UV filtri ili antioksidansi koji štite kosu od oksidativnog stresa.
  • Pruža dodatni sjaj: Formule šampona za plavu kosu često su dizajnirane kako bi pružile dodatni sjaj i blistavost kosi. To može biti postignuto dodavanjem reflektirajućih čestica ili sjajnih sastojaka koji pomažu poboljšati sjaj i svjetlinu plave kose.