Maske za kosu bez sulfata

Maske za kosu bez sulfata prirodne su maske bez sulfata koji su agresivni tenzidi te se često koriste u šamponima za stvaranje pjene i uklanjanje ulja i nečistoća s kose. Sulfati mogu biti previše isušujući za kosu i vlasište, posebno ako se koriste redovito, što može dovesti do isušenosti, iritacije i oštećenja kose.
SHOW FILTERS

Cijena

Brend

Ocjene

Prikazuje se svih 24 rezultata

Maske za kosu bez sulfata idealne su za one koji imaju suhu, oštećenu ili osjetljivu kosu, kao i za sve koji žele nježniju, ali učinkovitu njegu kose.

Ove maske su također pogodne za osobe koje koriste tretmane za ispravljanje ili bojenje kose jer pomažu u očuvanju zdravlja i boje kose.

Od čega se sastoje maske bez sulfata?

Umjesto sulfata, maske za kosu bez sulfata obično koriste blage surfaktante ili prirodne alternative koje nježno čiste kosu bez isušivanja. Sastojci su posebno formulirani kako bi održali ravnotežu vlage u kosi, čineći je mekom, hidratiziranom i zdravom.

Ključni sastojci u maskama za kosu bez sulfata obično uključuju hidratantne sastojke poput kokosovog ulja, shea maslaca, arganovog ulja, aloe vere, pantenola i biljnih ekstrakata.

Kako koristiti maske za kosu bez sulfata?

Nakon pranja kose blagim šamponom bez sulfata nanesite masku ravnomjerno po cijeloj dužini kose, izbjegavajući vlasište ako je maska teža ili sadrži masne sastojke. Ostavite masku da djeluje prema uputama na proizvodu, obično 5-10 minuta, a zatim temeljito isperite toplom vodom.